Julegaven til din familie: Hiv stikket ud

  Dec 9, 2021 1:12:23 PM / af Caroline Frøstrup Pedersen

  blog-hold-fri-jul2

  Glæd familien med masser af kvalitetstid i julen: Se her, hvordan du undgår at blive forstyrret af arbejdsrelaterede opkald i din juleferie.


  Vil du holde juleferie uden at blive forstyrret af opkald fra kunder, kolleger og samarbejdspartnere?

  Med Flexfones ringeprofiler behøver du hverken to mobiltelefoner eller to simkort for at holde arbejds- og privattelefon adskilt.


  Det kimer nu... 🔔

  ... til julefest - ikke til arbejde. Med ringeprofiler kan du med få indstillinger sikre, at det kun er bjældeklang og ikke din ringetone, der udgør lydbilledet til julehygge med familien.


  For eksempel kan du lade din mobil ringe ud med din virksomheds hovednummer, når du er på arbejde. Når du har fri, indstiller du den til automatisk at ringe ud med dit privatnummer. På den måde kan du holde dit privatnummer privat.  CleanShot 2021-12-07 at 13.21.14  Du styrer også selv, hvad der skal ske med dine indgående kald, så opkaldene bliver sendt til telefonsvarer, viderestillet til en kollega, en kø, et speak, eller hvad der måtte passe til netop dit behov. 


  CleanShot 2021-12-09 at 10.20.06  Lad julefreden sænke sig og nyd din ferie uden afbrydelser

  Tilbage er der bare at nyde, at du kan holde fri uden at blive forstyrret af arbejdsrelaterede opkald - god ferie og god jul 🎄☃️

   

   

  Vil du holde juleferie uden forstyrrelser?

  Kontakt os - vi er klar til at hjælpe