Myfone-udvidelse til Google Chrome

  Sep 9, 2019 9:53:00 AM / af Jesper Frølund

  Click to call extension til Chrome

  Du kan nu hente en Myfone-udvidelse til Google Chrome, der giver dig nemmere og hurtigere adgang til nogle af Myfones funktioner på din computer.

  Du kan nu hente en Myfone-udvidelse til Google Chrome, der giver dig nemmere og hurtigere adgang til nogle af Myfones funktioner på din computer. Fx kan du med udvidelsen ringe til et telefonnummer på en hjemmeside blot ved at klikke på det. Se mere om Myfone-udvidelsens funktionerne herunder.

  Få Myfone i Chrome-browseren
  Som en af funktionerne, får du hurtig adgang til telefonsvarerbeskeder. Ved klik på Myfone-ikonet, kan du klikke dig direkte til aflytning af dine telefonsvarerbeskeder, ligesom du her også kan ændre på, hvad Myfone-ikonet skal vise dig.

  Få telefonsvarer beskeder direkte i Chrome-browseren

  Myfone-ikonet i toppen af din browser kan fortælle dig, om du har ventende telefonsvarerbeskeder. Ønsker du at slå funktionen fra, kan du gøre det under Indstillinger, når du klikker på ikonet.

  Klik og ring og til alle numre på websites med Myfone-udvidelsen til Chrome

  Med funktionen klik og ring, er telefonnumre gjort klikbare i din browser. Det betyder, at du kan ringe til de numre, du finder på en hvilken som helst hjemmeside bare ved at klikke på den. En blå farve på nummeret samt et Myfone-ikon foran nummeret indikerer, at du kan klikke på det.

  Klikker du på et nummer, skal du vælge, hvilken af dine enheder du ønsker at ringe op fra, hvorefter den valgte enhed straks ringer til nummeret - endda selvom det er din mobil du vælger. På den måde slipper du for først at skulle taste nummeret ind.

  Alternativt kan du ringe op ved at markere et hvilket som helst telefonnummer på en hjemmeside, højreklikke på det og vælge Myfone efterfulgt af den enhed du vil benytte til at foretage opkaldet.

  Husk, at du skal have Myfone.dk åben i en fane, hvis du vil besvare indgående opkald via Myfone.dk 

  Ring direkte fra Chrome-browserens adressebar

  Udvidelsen indeholder også en funktion, der gør det muligt at ringe direkte fra adresselinjen. Her kan du enten søge efter dine eksisterende kontakter, eller du kan indtaste et telefonnummer.

  Skriv Myfone i adresselinjen, tryk på tabulatortasten  og skriv navnet på din kontakt eller nummeret på den, du vil ringe til. Tryk enter eller klik på navnet for at ringe op.

  Hent udvidelsen
  Du kan hente udvidelsen Myfone, der hvor du henter dine Google Chrome udvidelser.

  Har du spørgsmål til udvidelsen, kan du læse mere i vores FAQ.