Hold fri, når du holder fri - sådan undgår du opkald udenfor arbejdstiden

  Oct 5, 2021 10:11:49 AM / af Caroline Frøstrup Pedersen

  blog-hold-fri-sommer2

  Tager du din mobiltelefon med hjem, når du har fri? Så har du nok prøvet at blive ringet op af kunder, kolleger eller samarbejdspartnere på din fridag, i din ferie og før eller efter arbejdstid. Uanset om du besvarer opkaldene eller ej, forstyrrer det og gør dig mentalt fraværende i kortere eller længere tid.


  De flydende grænser mellem arbejde og fritid kan være udfordrende at navigere i. Den konstante tilgængelighed kan blive en stressfaktor, og det kan være svært at hive stikket ud og slukke telefonen, når du stadigvæk har brug for at kunne modtage og foretage opkald i privat regi.

  Du behøver ikke andet end én telefon og ét simkort

  Måske har du forsøgt at løse problematikken med to mobiltelefoner: én til arbejde og én privat. Det er dog både en dyr og en besværlig løsning at have to telefoner.

  Det har vi en løsning på. Hos Flexfone har vi udviklet ringeprofiler, som blandt meget andet gør det muligt at samle dine telefoner i én - uden at du bliver forstyrret af arbejdsrelaterede opkald, når du har fri.

  Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvorvidt din telefon understøtter dual sim - du har nemlig ikke brug for to simkort.


  Få inspiration: Se hvordan du kan tilpasse din telefoni til din hverdag

  En, to, tre - fritid uden forstyrrelser

  Og hvordan fungerer det så med ringeprofiler? Det er ret simpelt: 


  1. Vælg selv hvilket telefonnummer, du ringer ud med

  Med Flexfone-løsningens ringeprofiler kan du lade din mobil ringe ud med din virksomheds hovednummer, når du er på arbejde. Når du har fri, skifter den automatisk til at ringe ud med dit privatnummer. På den måde kan du holde dit privatnummer privat - uden at skulle holde styr på to forskellige telefoner.


  2. Bestem, hvad der skal ske med dine indgående opkald - og lad det ske automatisk

  Samtidig kan du selv styre, hvad der skal ske med dine indgående kald, så opkaldene bliver sendt til telefonsvarer, viderestillet til en kollega, en kø, et speak eller hvad der måtte passe til lige nøjagtig dit behov. Du kan vælge 'automatisk profilskifte', så profilerne følger din kalender - du slipper altså for at skulle huske at slå profilerne til og fra.

  Mulighederne er mange, og du kan skræddersy dine profiler fuldstændig, som det passer dig.


  3. Læn dig tilbage og nyd din fritid uden afbrydelser

  Tilbage er der bare at nyde, at du kan holde fri uden at blive forstyrret af arbejdsrelaterede opkald - god fornøjelse 😎📵

   

  Du kan se meget mere om mulighederne med ringeprofiler her

  Kontakt os - vi er klar til at hjælpe