3 stærke integrationer til Flexfone

    Jun 3, 2021 2:13:55 PM / af Jesper Frølund

    Integrationer-cover

    Kan din virksomheds telefoniløsning integrere med andre systemer, som I bruger i løbet af jeres arbejdsdag? Det kan du med Flexfone.

    Indtil der kommer en samlet applikation, hvor du kan gøre alt fra at starte vaskemaskinen til at ændre din mailsignatur, så vil integrationer være vejen frem - og det gælder også for jeres telefonsystem.

    Her kan du se 3 af de stærke integrationer, der findes til vores telefoniløsning. Måske bruger din virksomhed allerede en eller flere af systemerne?

     

    Capturi

     Få endnu bedre samtaler med dine kunder

    Capturi er førende inden for dansk talegenkendelse, og deres mål er at skabe bedre kundesamtaler. Deres software er derfor oplagt for call centre og virksomheder med f.eks. en kundeserviceafdeling.

    Integrationen mellem Flexfone og Capturi gør det muligt, at samtaler, der optages hos Flexfone, kan aflyttes og analyseres i Capturi. Capturi kan f.eks. analysere hvor mange spørgsmål der bliver stillet, hvilke ord, der øger chancen for succes i samtalen og meget mere.

    Det giver en masse indsigter i kundesamtalerne, som du kan coache dine medarbejdere ud fra.

     

    etrack1

    Øg effektiviteten i jeres kundeserviceafdeling

    etrack1 er et cloudbaseret ticketsystem, der kan hjælpe jer med at øge effektiviteten i jeres kundeserviceafdeling endnu mere.

    Flexfone-integrationen til etrack1 giver medarbejdere en notifikation om, at de får et opkald. Når kaldet bliver besvaret, foretages automatisk en søgning i etrack1 på telefonnummeret, der ringer og de data, som kunden evt. har indtastet i tastemenuen.

    Desuden kan du foretage opkald direkte i etrack1 gennem Flexfone, hvis der er brug for opfølgning eller kunden har bedt om at blive ringet op.

     

     

    Unik Bolig

    - Et must for jer, der administrerer ejendomme og lejemål

    Unik Bolig er en softwareløsning, der gør hverdagen nemmere for alle, der administrerer ejendomme og lejemål. Bruger du Unik Bolig sammen med værktøjet Smart LookUp, kan du forbinde det til jeres Flexfone-telefoniløsning.

    Din Flexfone-løsning vil registrere det indgående opkald og Smart LookUp laver dermed automatisk et opslag i Unik Bolig baseret på det telefonnummer, der ringer.

    På den måde får du hurtigt alle informationer om den, der ringer frem på skærmen, og du kan koncentrere dig om at yde den bedste service.

     

    Kontakt os, hvis du vil høre mere