Sådan fastgør du en app i Teams

  Aug 30, 2021 10:55:31 AM / af Marie Gaarde

  fastgør-app-i-teams

   

  Teams giver dig muligheden for at fastgøre apps i menulinjen, så du har dine yndlings apps lige ved hånden, når du arbejder i Teams. 

  Microsoft Teams er kendt for en masse funktioner der fremmer det gode samarbejde. En af dem er muligheden for at fastgøre apps i menulinjen. På denne måde har man appens funktioner lige ved hånden, når man arbejder i Teams. Du behøver altså ikke at skifte mellem forskellige programmer for at have adgang til appens tjenester. Du kan finde apps, der er godkendt af Microsoft under Apps nederst i menulinjen i Teams. Når du har fundet appen, du ønsker at fastgøre, trykker du blot på den og vælger herefter Tilføj. Du kan også finde godkendte apps på appsource.microsoft.com

  CleanShot 2021-08-27 at 09.03.34


  Arranger apps i Teams 

  Du kan selv arrangere dine apps ved at trække og slippe dem, der hvor du ønsker at placere dem i menulinjen. På den måde kan du organisere din menulinje i Teams, som du gerne vil have den. 

  Hvis du ønsker at fjerne en app igen, kan du blot højreklikke på den i sidemenuen og trykke Fjern

  Arranger og fjern apps i Teams

   

  Erhvervstelefoni som app i Teams

  Hos Flexfone får du erhvervstelefoni integreret i Teams med Myfone Teams appen. Det betyder at du får alle dine telefonifunktioner integreret i Teams, og at du nemt kan hente appen i Teams eller i AppSource.

  Med Myfone Teams appen kan du foretage alle dine opkald i Teams, og samtidig tilgå alle dine andre telefonifunktioner som f.eks. at tilmelde og afmelde telefonkøer, omstille opkald og meget mere, når du arbejder i Teams. Med Myfone Teams appen kan du også selv bestemme, hvilke af dine numre der skal ringe i Teams, og du kan til enhver tid ændre det igen. 

   

  Danmarks første Microsoft-godkendte telefoni-app

  Hos Flexfone er vi stolte af at kunne sige, at vi var blandt de første i verden til at få en officielt godkendt erhvervstelefoni-app integreret i Teams. Hos os er brugervenlighed en kerneværdi, og derfor var det også vigtigt for os, at få vores app godkendt hos Microsoft. En officiel godkendelse fra Microsoft er en forsikring om, at appen er fuldt integreret med Microsoft Teams, og at appen er testet af Microsoft. Dette er vigtigt, da Myfone benytter nogle af kernefunktionerne fra Teams som f.eks. opkald og synkroniserede kontakter. 

  Find Myfone som app i Teams


  Med vores brugervenlige løsning og Microsofts officielle godkendelse kan du roligt vælge Flexfone som din næste leverandør af erhvervstelefoni. 

  Vil du vide, hvordan du og dine kolleger får mest ud af samarbejdet i Teams?

  Hent tjeklisten med 5 punkter til at få det fulde udbytte af Microsoft Teams. 

  Hent tjeklisten her