En helt ny Myfone app

af Rasmus Klemmensen24. oktober 2018

Vi er nu klar med en helt ny Myfone app til iOS og Android. Og den er ikke bare ny, den er helt ny, da vi har smidt den gamle teknologi ud og bygget den op fra bunden. Den kommer med et nyt og friskt design og nogle smarte funktioner, hvilket gør den meget bedre, hurtigere og pænere end den gamle.

 

Nyt design
Den nye app kommer med et helt nyt design, hvor vi har haft fokus på brugeroplevelsen. Den er både nem at navigere rundt i, og samtidig giver den vores brugere mulighed for selv at skræddersy deres brugerflade. Derudover er app'en optimeret til de nyeste mobilskærme, så udnyttelsen er optimal. 

 

Nye funktioner
Da vi har bygget den nye app op fra bunden med helt ny teknologi, har det givet os nogle muligheder for at udvikle en mere intuitiv brugerflade med nogle nye features. Du får din helt egen 'Hjemmeskærm', hvor du selv kan placere op til fire funktioner. På den måde har du altid dine mest benyttede funktioner samlet ét sted. Vi har også implementeret en smart sidemenu, hvor du nemt kan skifte profil, logge af/på køér og logge på et telefonmøde.

   

Vi har selvfølgelig også taget alle de velkendte funktioner med over i den nye app, så du fortsat kan håndtere dine telefonsvarerbeskeder, se dine seneste opkald og få et overblik over dine kontakter mv. Læs mere her

 

Vi fortsætter udviklingsarbejdet
Selvom vi har lanceret en helt ny Myfone app med en masse nye muligheder, er vi allerede i fuld gang med at udvikle nye features til den. Og det fortsætter vi med i lang tid, da vi har en langsigtede plan klar med en masse nye og spændende features, så den kan dække endnu flere behov hos vores kunder. Derfor kommer vi løbende til at smide nye features ind i app'en, bl.a. visning af favoritter, medarbejdernoter, kø-statistik og meget mere...  

 

Mest Læste nyheder

Arkiv