Træt af, at mobilen ringer, når du taler i Teams?

  Apr 14, 2021 2:12:05 PM / af Maciej Maciejewski

  flexfone-mobil-status-microsoft-teams

  Du sidder midt i en præsentation i Microsoft Teams, og lige pludselig ringer din mobil. Kender du det? Ville det ikke være smart, hvis din mobil også er optaget, når du er optaget i Teams? Det kan du med Flexfones telefoni-integration i Teams!

  Nu kan Flexfone integrere alle dine telefoners optaget- eller ledig-status med din Teams klient - hvad end det er en bordtelefon, mobiltelefon eller softphone. 

  Det betyder, at vi kan fortælle f.eks. din mobiltelefon, at du har et opkald i Teams og derfor er optaget. På den måde bliver du aldrig forstyrret, når du er i gang med et vigtigt telefonmøde i Teams. 

  Vi har tit selv manglet denne funktionen, og derfor gik vi også i gang med at lave den, så snart vi hørte, at Microsoft ville gøre det muligt at abonnere på statusser i Teams.

  Det fungerer på den måde, at vi kigger på hvilken status, som du har i Teams:

  Hvis din Teams status enten er "In a call", "In a meeting" eller "Presenting" bliver du sat som optaget på alle dine telefoner.

  Som billedet viser, kan statusserne In a call, In a meeting og Presenting give dig en optaget-status på alle dine andre telefoner. På den måde bliver du ikke forstyrret, da det opkald, som ringer på en af dine andre telefoner, enten kan gå til telefonsvarer, melde optaget eller bliver viderestillet til en anden ledig kollega. Se det er smart! 

  Er det en funktion, som du står og mangler? Så kontakt os i dag eller læs mere om Telefoni i Teams fra Flexfone