Skift profil med genvejstaster på Yealink

af Rasmus Klemmensen12. september 2018

En vigtig del af en Flexfone-løsning er skræddersyet ringeprofiler, som er hver medarbejders værktøj til effektiv kommunikation med kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Ringeprofiler gør din tilgængelighed optimal, da profilerne sikrer, at personer kan komme igennem til dig, men kun når du er ledig. Og bliver du pludselig optaget, kan du nemt skifte til en anden profil, så du fx ikke bliver forstyrret i et vigtigt møde. 

Og nu har vi gjort det endnu nemmere at skifte imellem ringeprofilerne, hvis du bruger en Yealink bordtelefon. Her kan du nemlig vælge, at profilerne skal fremgå på de forskellige genvejstaster (BLF-taster), så du ved ét enkelt tryk kan skifte til en anden profil. 

 

Sådan kommer du i gang

På Myfone.dk starter du med at vælge menupunktet 'Telefonopsætning' i venstre side, hvor du dernæst får et billede frem af din bordtelefon. Nu trykker du på en valgfri genvejstast, hvor du ønsker at placere en ringeprofil. Nu vælger du funktionen 'Profiler' og dernæst den profil, du ønsker. Dette afsluttes ved at trykke 'Indsæt' og gentages, hvis du ønsker flere profiler på de andre genvejstaster. Når du er færdig, afslutter du opsætningen ved at trykke 'Gem og genstart', hvorefter din bordtelefon genstarter automatisk. Når telefonen er genstartet, vil du have den/de ønskede profiler til rådighed på bordtelefonen. Den aktive profil vil lyse grønt, og de andre vil lyse rødt. 

Hvis ikke bordtelefonen genstarter, kan det skyldes en blokering i jeres firewall. Det kan man dog omgå ved at trække internet-/strømstikket ud af telefonen og sætte det i igen, så bordtelefonen genstarter. 

 

Hvad så, hvis man ikke har en bordtelefon?
Det er stadigvæk utrolig nemt at administrere og skifte ringeprofiler - både via Myfone.dk på Mac og PC eller i Myfone app'en til Android og iPhone. Vi anbefaler altid, at du som udgangspunkt benytter automatisk profilskifte, så du ikke behøver at spekulere på, om din aktive profil matcher til arbejdsdagen, fordi den aflæser din kalender og styrer profilskiftet ud fra den. 

Læs mere om vores bordtelefoner her

 

Mest Læste nyheder

Arkiv