Microsoft gør telefoni i Teams billigere

Apr 1, 2020 2:15:00 PM / af Anders Bach Kristensen

Med Business Voice kan I få telefoni i Microsoft Teams

Nu gør Microsoft det nemmere og billigere for mange flere virksomheder at benytte telefoni i Microsoft Teams. De har nemlig lanceret licensen Business Voice i Danmark, der kan tilkøbes til alle Office 365 og Microsoft 365 licenser, der indeholder Teams.

Det betyder, at langt de fleste virksomheder kan beholde deres nuværende Microsoft-licenser og blot tilkøbe Business Voice, til de medarbejdere, der skal bruge Teams telefoni.

Indtil nu har mange virksomheder været nødt til først at opgradere til en anden Office 365 eller Microsoft 365 licens, for at kunne tilkøbe telefonilicensen Phone System, der gør det muligt at ringe til telefonnumre fra Teams.

Med Business Voice er dette ikke længere nødvendigt, og det gør springet til at få virksomhedens telefoni ind i Teams nemmere og billigere at tage.

Business Voice til alle licenser med Teams

Nedenfor er en oversigt over de licenser, som Business Voice kan tilkøbes til.
Se mere om, hvordan I får telefoni i Teams i vores whitepaper.

Licensoversigt Microsoft Teams telefoni

Business Voice indeholder både Phone System og Audio Conference. Sidstnævnte gør det f.eks. muligt at ringe fra en mobil ind i et Teams-møde. Det er kun den person, der opretter mødet i Teams, der skal have Audio Conference - på den måde kan eksterne let deltage fra den telefon, de har til rådighed.

Fuldend jeres samarbejde i Teams med Flexfone

Flexfones telefoniløsning understøttes af alle Office 365 og Microsoft 365 licenser med Business Voice - og I skal ikke flytte jeres licenser til os.

Med Flexfone får I markedets bedste telefonsystem direkte i Teams. I samarbejde med Microsoft, har vi som de første i Danmark udviklet en erhvervstelefoni app til Teams, der sørger for, at I får et væld af telefonifunktioner lige ved hånden - direkte i Teams-klienten.

Se mere om hvorfor I skal vælge telefoni i Teams fra Flexfone i videoen nedenfor eller på flexfone.dk/microsoft-teams.

Se mere om telefoni-funktionalitet i Teams gennem Flexfone