INTROTILBUD: PrĂžv telefoni indbygget i Teams fra Flexfone GRATIS frem til 1. oktober 2024

Call2Teams Go

Med Flexfones lÞsning giver Call2Teams Go-licensen jer adgang til telefoni i Teams til kun 30 kr. pr. bruger pr. mÄned - helt uden binding.

UndgÄ Microsofts telefonilicens

Call2Teams Go er understĂžttet af Microsoft og gĂžr, at I ikke har behov for Microsofts Teams Phone-licens.

App godkendt af Microsoft

Som de fÞrste i Danmark, har vi fÄet godkendt en erhvervstelefoni app i Teams, sÄ du ikke skal forlade Teams for at hÄndtere dine opkald.

Ring og modtag alle opkald i Teams

Flexfones telefoni er indbygget i Microsoft Teams, og du kan derfor lade alle dine opkald foregÄ her. Med vores Myfone Teams app kan du let ringe til alle telefonnumre og modtage opkald fra bÄde kolleger og eksterne kontakter.

Hele telefonioplevelsen foregÄr direkte i Teams og vores app sÞrger samtidig ogsÄ for, at du har alle vores Þvrige telefonifunktioner lige ved hÄnden.

Hent Flexfones Myfone Teams app sÄ I har al jeres telefoni inde i Teams. teams-myfone-teams-app-C2T-Go-indgÄende-kald1

Opkaldsfunktioner i Teams

I Myfone Teams-appen fÄr du et online omstillingsbord,
hvor du med fÄ klik ogsÄ kan lave enten en direkte eller
overvÄget omstilling af et opkald eller tilfÞje flere
personer til samtalen.

Opkaldsfunktioner-i-Teams5

Tilmeld Teams en telefonkĂž

Myfone Teams-appen giver dig den fulde kontrol over din telefoni. Du kan tilmelde dig telefonkÞer, skifte dine ringeprofiler og fÄ overblik over dine kolleger. Kort sagt har du alle vores funktioner til rÄdighed - stadig i dit Teams.

Tilmeld Teams en telefonkĂž

Statusudveksling mellem Teams og Flexfone

NĂ„r du er midt i en vigtig prĂŠsentation overfor enten en kunde, en samarbejdspartner eller blot internt i jeres egne rĂŠkker, er det forstyrrende, at telefonen ringer.

Flexfones integration til Microsoft Teams omfatter statusudveksling mellem Teams og dine Flexfone-telefoner. Det betyder, at du sÊttes som optaget pÄ ALLE dine enheder, nÄr du har et kald, uanset om kaldet er i Teams eller pÄ en af dine andre telefoner.

Uanset om du er optaget i Teams eller pÄ dine telefoner, er du optaget pÄ tvÊrs af alle dine Flexfone-enheder.

VÊlg, hvornÄr Teams skal ringe

Med Flexfones intelligente ringeprofiler, bestemmer du selv, hvilke af dine numre, der skal ringe i Teams og hvornÄr.

Du kan fx vÊlge, at det kun er Teams, der ringer eller at bÄde din bordtelefon, mobil og Teams ringer pÄ samme tid, nÄr du fÄr et opkald.

VÊlg, hvornÄr Teams skal ringe

Seneste opkald fra alle enheder

Flexfones lÞsning forbinder alle dine enheder et sted. Det giver dig fx den fordel, at du pÄ Myfone.dk og i Myfone app'en altid kan se, hvilke opkald du har taget i Teams, pÄ mobilen eller bordtelefonen.

Se hvilke enheder du har besvaret opkald fra - ogsÄ Microsoft Teams

Telefonsystem integreret med Teams

Microsoft Teams giver jer et vĂŠld af funktioner til at samarbejde bedre.

Men med Flexfones integration til Teams fÄr I derudover alle de telefunktioner, som netop jeres virksomhed har brug for.

Microsoft Teams

Chat/instant messaging

Gruppechat

Fildeling

Kanaler

Teams

Videokonference

Office 365 integration

Flexfone PBX-funktionalitet

  • Omstilling
  • Opkaldsstatus pĂ„ kollegaer
  • Hovednummer
  • TelefonkĂžer
  • Åbningstider
  • Tastemenuer
  • Velkomsthilsen
  • Visuel telefonsvarer
  • Tastefunktioner
  • TilfĂžj til samtale
  • Myfone ringeprofiler
  • Busylight
  • IndtrĂŠkningsgrupper
  • Landekodestyring
  • Statistik
  • Optag samtaler
  • Variabelt kaldsflow
  • Wallboard
  • Fax
  • Ring mig op

Teams til individuelle brugere

teams-bruger-licens@2x-1

Hos Flexfone er det ikke enten eller - det er bÄde og! Vores telefoni i Teams fÄs bÄde med Call2Teams Go-licens eller Microsoft Teams Phone-licens. I vÊlger selv, hvordan hver medarbejder skal have telefoni i Teams.

Der kan ogsÄ vÊre stor forskel pÄ, hvor mange medarbejdere, der har brug for at benytte telefoni i Teams. Uanset om det er hele virksomheden eller mÄske kun receptionisten, der har behovet, sÄ har vi sÞrget for, at I nemt kan tilvÊlge prÊcis hvilke medarbejdere, der skal have adgang til Flexfones telefonilÞsning i Teams.

Se hvordan Esmark Feriehusudlejning bruger telefoni fra Flexfone i Teams


Udfyld formularen og bliv kontaktet om telefoni i Teams

Hele Flexfone-familien venter pÄ jer

Se den stĂŠrke telefonilĂžsning, vi kobler sammen med Microsoft Teams

Bordtelefoni

Bordtelefoni

Den klassiske fÞlgesvend pÄ skrivebordet. Krystalklar VoIP-telefoni.

LĂŠs mere om bordtelefoni
teams-myfone@2x

Myfone.dk

Den enkelte medarbejders genvej til virksomhedens telefoni.

LĂŠs mere om Myfone.dk
teams-myfone-app@2x-1

Myfone App

Medarbejderens overblik i lommeformat og indenfor armslĂŠngde.

Lés mere om Myfone app’en

Skype for Business lukker

Hvis din virksomhed stadig bruger Skype for Business, skal du vÊre opmÊrksom pÄ, at Microsoft lukker denne tjeneste den 14. oktober 2025.

Microsoft har desuden meddelt, at supporten til Skype for Business kun lÞber til og med den 11. april 2023. Derfor kan det vÊre en god ide allerede nu at overgÄ til Microsoft Teams.

LĂŠs mere om fordelene ved at skifte fra Skype for Business til Teams i blogindlĂŠgget Skype for Business lukker.

Microsofts Teams Phone licens

Teams Phone licensen fra Microsoft giver dig adgang til at bruge telefoni i Teams. NĂ„r man skal bruge Flexfones integration i Teams, behĂžver man kun have standalone-udgaven af licensen, dvs. uden en calling plan.

Skal dine samarbejdspartnere desuden have mulighed for at ringe fra deres mobil til et mÞde med dig i Teams, skal du ogsÄ have licensen Audio Conferencing. Det er kun dig som vÊrt, der behÞver at have licensen.

Flexfones Teams telefoni integration understÞtter bÄde Teams Phone og Audio Conferencing fuldt ud. Kontakt os i dag for at hÞre, om jeres licens kan bruges med telefoni i Teams.

Teams pÄ din mobil

Hvis du gerne vil ringe til Teams brugere fra din iPhone eller Android telefon, kan du gþre dette ved at hente Teams app’en til iOS og Android.

Hvis du ikke har Teams installeret, men stadig gerne vil modtage opkald pÄ din mobiltelefon, nÄr folk ringer til dig i Teams, understÞtter Flexfones Teams telefoni integration dette. Du kan f.eks. indstille din ringeprofil sÄdan, at nÄr du fÄr et opkald pÄ dit arbejdsnummer, ringer bÄde din mobiltelefon, Myfones softphone og Teams. LÊs mere om Myfones ringeprofiler.

Ring fra Teams til Skype for Business og omvendt

Fra Microsoft Teams kan du ringe og skrive til en kontakt, der bruger Skype for Business og omvendt. Dette kan gĂžres ved at starte en samtale som du plejer i Teams eller Skype for Business og indtaste kontaktens e-mailadresse.

VÊr opmÊrksom pÄ, at opkaldshistorik og samtalehistorik kan opfÞre sig anderledes alt efter hvilken teknisk opsÊtning, der er valgt.

Teams og eksterne kontakter

Med Teams telefoni fra Flexfone kan du nemt lade alle dine opkald foregÄ her - ogsÄ nÄr du skal ringe til eksterne kontakter.

Under fanen Opkald i Teams kan du bruge det nummeriske tastatur til at indtaste nummeret pÄ den eksterne kontakt, som du vil ringe til. PÄ samme mÄde kan du ogsÄ tilfÞje en ekstern kontakt til et igangvÊrende opkald. Har du allerede oprettet den eksterne kontakt i Outlook, vil du ogsÄ kunne se vedkommende under Kontakter i Teams.

Du kan desuden lave et Teams opkald til en ekstern kontakt, der ogsÄ bruger Teams, ved at starte en ny samtale, indtaste vedkommendes e-mailadresse og derefter ringe op. Som teamejer kan du ogsÄ tilfÞje gÊster til dit team, hvis du f.eks. har brug for at samarbejde med en eller flere eksterne kontakter.

TilfĂžj kontakt til Teams

Ved at klikke pÄ fanen Opkald og derefter vÊlge Kontakter er det muligt at oprette og slette kontakter i Teams.

Du bestemmer selv, om du vil oprette en intern kontakt fra din virksomhed eller en ekstern kontakt, hvor du f.eks. kun har vedkommendes navn eller e-mailadresse. Du kan ogsÄ redigere en ekstern kontakts oplysninger direkte i Teams.

Hvis din virksomhed har mange eksterne kontakter, som alle medarbejdere skal kunne tilgĂ„ i Teams, kan den FĂŠlles kontaktbog i Myfone Teams app’en lĂžse det for jer. Her vil alle medarbejdere nemlig have adgang til se den samme liste over alle virksomhedens fĂŠlles kontakter. Disse kontakter vil vĂŠre Exchange kontakter og vil ogsĂ„ kunne ses i Myfone app’en og pĂ„ Myfone.dk. LĂŠs mere om Myfones FĂŠlles kontaktbog.

Telefonnummer i Teams

Har du f.eks. Microsoft Business Voice licensen, vil du kun have et telefonnummer i Teams, der udelukkende kan bruges til ind- og udgÄende opkald. Det er den simple lÞsning.

Med Flexfones telefoni i Teams har du derimod et vĂŠld af ekstra muligheder. I Myfone Teams app’en kan du nemlig hĂ„ndtere alle dine numre og bestemme hvornĂ„r du vil modtage opkald i Teams, samt hvilke af dine numre, Teams skal ringe ud med. Du kan ogsĂ„ aflytte telefonsvarerbeskeder og se en detaljeret oversigt over dine ind- og udgĂ„ende opkald for alle dine numre.

Kan man fÄ Teams on-premise?

Efter Microsofts seneste udmelding om den endegyldige lukning af Skype for Business on-premise i 2025 er der mange, der skal finde et nyt alternativ.

Teams er den naturlige efterfĂžlger til Skype for Business, fordi Teams er udviklet af Microsoft selv.

Leder du efter en tilsvarende lĂžsning til den, du kender i forvejen, vil du hurtigt opdage, at Teams ikke fĂ„s som en ”on-premise”-lĂžsning med tilhĂžrende fysiske servere. Det er dog ikke nĂždvendigvis en ulempe.

Teams er en mere fremtidssikret lÞsning, bl.a. fordi den er cloud-baseret. Du slipper derfor for en fysisk server, som skal vedligeholdes, og som er langt mere udsat i forhold til skader. Samtidig er Teams udviklet med fokus pÄ det gode samarbejde og indeholder derfor en masse funktioner, der optimerer samarbejdet mellem kollegerne.

TelefonmĂžde i Microsoft Teams

Teams er det perfekte kommunikationsvĂŠrktĂžj for jeres virksomhed, og det har aldrig vĂŠret nemmere at holde telefonmĂžder.

Du kan nemt starte et telefonmÞde med dine kontakter ved at Äbne en samtale med de Þnskede personer, og derefter ringe dem op. Du kan ogsÄ oprette et mÞde i kalenderen i Teams og invitere deltagerne. MÞdet vil automatisk blive synkroniseret med din Outlook-kalender.

Hvis du har Micrsofts Audio Conferencing licens og gerne vil starte et telefonmĂžde med en ekstern kontakt, kan vedkommende ringe ind med sit nummer til en gruppe eller kalenderaftale i Teams.