Virksomhedens fælles kontakter - lige ved hånden

af Jesper Frølund03. oktober 2019En ny opdatering af Myfone app'en til både Android og iOS er nu klar. Se her, hvad den byder på.

Fælles kontaktbog på mobilen
Hvis din virksomhed bruger den fælles kontaktbog, hvor alle medarbejdere kan se den samme liste med eksterne kontakter, har du nu også adgang til den på mobilen. Indtil nu har den ellers kun været på Myfone.dk, men med den nye opdatering er den en del af Myfone app'en..

Det betyder ikke, at du er nødt til at have virksomhedens fælles kontakter liggende direkte på mobilen. Kontakterne ligger nemlig i skyen, så når du får et opkald fra én af dine arbejdskontakter, kan app’en stadig vise hvem, der ringer. På den måde kan man nemt holde sine arbejdskontakter og private kontakter adskilt.Myfone app'en på engelsk
Myfone app'en kan nu også vælges på engelsk. Ved at skifte sproget på telefonens styresystem til fx engelsk vil app'en automatisk skifte sprog. Den engelske version af app'en omfatter en lang række sprog, hvilket betyder, at hvis du ændrer sproget på telefonen til fx norsk, tysk, fransk, spansk osv. vil app'en automatisk også være på engelsk.

Mest Læste nyheder

Arkiv