Vi har ikke fjernet "mellemmanden"

af Rasmus Klemmensen10. april 2017

Flere og flere virksomheder gør i dag et stort nummer ud af at fortælle omverdenen, at de har fjernet "mellemmanden" i deres værdikæde, så man som kunde kan spare flere penge. Derfor er ordet "mellemmand" ofte tynget af negativitet, og man tror jo efterhånden kun, at mellemmanden er en ren omkostning, som ikke bidrager med værdiskabelse og i stedet bare øger kundernes pris.

Vi er af en helt anden opfattelse, og vi har derfor bibeholdt vores "mellemmand". Ja, vi har faktisk gjort meget ud af at udvikle vores samarbejde med vores mellemmand, da vi mener, at vores kunder kan få en betragtelig merværdi ud af et stærkt samarbejde. 
 

Værdien skabes gennem samarbejde

Vores forhandlere er en vigtigt brik, når det kommer til videreudvikling af vores produkter. Det er forhandlerne, som er kundernes talerør, hvilket betyder uvurderlige inputs til vores produktudvikling.
 

 

 

Vores mellemmand

Vores mellemmand er ikke bare én person eller én virksomhed, men et helt netværk af landsdækkende it- og telespecialister. Netværket består af mere end 40 certificerede forhandlere, som alle er trænet i salg og support af Flexfones produkter. Vores forhandlere har forskellige baggrunde og kompetencer, men fælles for dem alle er, at de har helt styr på vores produkter, og derfor kan de bl.a. være med til at yde en god rådgivning og service over for vores fælles kunder. Derudover gør forhandlernes geografiske spredning, at vi er fysisk tætte på vores kunder, hvilket er med til at skabe et bæredygtigt og vedvarende samarbejde mellem forhandlerne og kunderne. 

 

 


 

To hoveder er bedre end ét

Man siger ofte, at to hoveder er bedre end ét. Derfor gør vi også meget ud af at pleje vores samarbejde med vores forhandlere. Vi arbejder efter en samarbejdsmodel, hvor tovejs kommunikation er en vigtig faktor. På den ene side sørger vi naturligvis for, at alle vores forhandlere hele tiden er opdateret med den nyeste produktviden og andre relevante informationer om Flexfone, og forhandlerne er på den anden side rigtig gode til at give os uvurderlig inputs og feedback fra kunderne.

På den måde har vi skabt en værdikæde, hvor synergier på tværs af leverandører, forhandlere og kunder er med til at skabe en merværdi, som vi alle får stor glæde af - især vores kunder!

 

Vores kunder taler for sig selv

Vi har spurgt vores kunder om, hvad de synes om Flexfone - og hele 97 % er ovenud tilfredse. De ser bl.a. samarbejdet med vores forhandlere som en stærk kombination, som er med til at skabe en merværdi for kunderne. 


 


Bliv en del af synergien

Din virksomhed har også mulighed for at blive en del af vores samarbejde - enten som kunde eller som forhandler. Kom i kontakt med os allerede i dag, og hør om mulighederne - Se mere her 

Mest Læste nyheder

Arkiv