Vi har "skudt" en gazelle!

af Rasmus Klemmensen11. oktober 2016

Vi er ikke storvildtjægere, som holder til i krattet på savannen, og vi har bestemt heller ikke tænkt os at blive det. Men alligevel har vi netop nedlagt en stor og flot gazelle, nemlig Børsens Gazellepris 2016!

Bag denne priser ligger mange års hårdt arbejde, som vi bl.a. kan takke vores hårdtarbejdende kolleger i Flexfone-familien for. Det er et flot stykke arbejde, der bliver lagt for dagen, hvor innovative kræfter og stærke kompetencer er dét, der skaber vores succes. Vi er utrolig beæret og ydmyge over denne anerkendelse, da det er en stor bedrift.

 

Et stærkt samarbejde
Vi arbejder tæt sammen med et stærkt netværk af landsdækkende forhandlere, og det er også på baggrund af disse forhandlere, at vi i dag kan fejre modtagelsen af en Gazellepris. Vores forhandlere står for salget og supporten af vores kommunikationsløsning, hvilket har været en stor årsag til vores flotte vækst igennem flere år. 

 

Hvad er Børsens Gazellepris?
Børsens Gazellepris uddeles én gang om året til en række virksomheder, der har formået følgende;

”En virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Hvis virksomheden ikke opgiver omsætning i sit regnskab, beregnes væksten på baggrund af bruttoresultatet.”
 

"Jagten" er først lige begyndt!
Det er uden tvivl en flot milepæl, men det stopper bestemt ikke her. Vi vil forsat arbejde benhårdt på at udvikle på morgendagens kommunikationsløsning med fokus på brugervenlighed og funktionalitet. 

 

Mest Læste nyheder

Arkiv