Vær tilgængelig, men kun når du har tid!

af Rasmus Klemmensen05. juli 2017

Det er vigtigt at hjælpe ens kolleger, kunder og samarbejdspartnere, når de har brug for det. Det kan være meget frustrerende for dem, hvis de søger hjælp hos dig, men blot får din telefonsvarer i røret. 

På den anden side skal du heller ikke forstyrres, når du ikke vil forstyrres. Det kan være, du sidder i et vigtigt møde, er til frokost eller noget helt andet. Der er tidspunkter i løbet af en arbejdsdag, hvor opkaldene gerne må komme, og hvor de helst ikke må, men faktum er, at de ikke altid kommer på de mest hensigtsmæssige tidspunkter - og de kan derfor være et forstyrrende element for dig i dit daglige arbejde. 

Det er en svær balance, og mange gange ender det i, at du enten bliver forstyrret, eller at dine kunder og kolleger ikke kan få fat på dig, fordi du måske har slukket din telefon eller blot vælger at ignorere opkaldet.

Vi har derfor udviklet et smart værktøj, som på en nem og smart måde kan løse denne udfordring for dig - uanset hvordan din arbejdsdag ser ud. 

 

Værktøjet hedder ringeprofiler
Ringeprofiler er din mulighed for at styre din tilgængelighed. Med dine egne personlige ringeprofiler vælger du selv, hvor og hvornår du vil modtage opkald. Du kan nemlig selv bestemme, hvilke af dine telefoner der skal ringe, når der ringes på et af dine telefonnumre. Du kan med ringeprofiler også vælge, om et opkald skal gå til en kollega i stedet for til dig, hvis du fx sidder i møde. Dermed bliver du ikke forstyrret, og dine kunder får samtidig hjælp - selvom du er optaget.  

 

Muligheder med ringeprofiler
Der er ingen begrænsninger på, hvor mange personlige ringeprofiler, du kan lave. Når du har lavet de profiler, du ønsker, har du mulighed for enten selv at skifte mellem dine ringeprofiler eller blot lade Myfone eller Exchange klare det for dig.

Automatisk profilstyring med Exchange
Vælger du at lade dine profiler skifte automatisk, behøver du aldrig at tænke over, om din tilgængelighed matcher en given situation. Dine ringeprofiler vil nemlig følge din Exchange-kalender i Outlook, så sidder du i møde, vil profilstyringen automatisk vælge "Møde"-profilen, som kan gøre, at opkaldet automatisk bliver sendt videre til en kollega. 

Manuel profilstyring via Myfone.dk og Myfone app
Nogle gange opstår der måske et ad-hoc møde, som ikke fremgår i kalenderen. I disse tilfælde kan den automatiske profilstyring ikke gøre gavn. Derfor har vi gjort det muligt at ændre ens aktive ringeprofil manuelt. Dette kan du gøre via Myfone.dk og via Myfone app´en.

 

Byg dine egne ringeprofiler
Du starter automatisk med en profil, som hedder "standard". Denne profil er automatisk indstillet til, at alle dine telefoner ringer, når du modtager et opkald på et af dine telefonnumre. Du kan selv vælge, om du vil nøjes med denne profil, eller om du vil lave flere. Du kan lave lige så mange profiler, som du ønsker. Du laver dine egne ringeprofiler på Myfone.dk

 

 

Kom i gang med ringeprofiler
Det er nemt og hurtigt at komme i gang med ringeprofiler, da man som kunde hos Flexfone har ringeprofiler som en inkluderet del af løsningen. Er du ikke kunde hos Flexfone endnu, kan du kontakte os her eller ringe på 86 51 51 51. 

 

 

Mest Læste nyheder

Arkiv