Tips og tricks til Myfone.dk

af Rasmus Klemmensen09. juni 2016

Myfone.dk kan vi kommunikere direkte til alle vores Myfonebrugere. På den måde kan vi sikre, at de får det mest optimale ud af deres Flexfoneløsning. Vi kan nemlig udsende såkaldte ”feeds” (små informative servicebeskeder) - direkte på Myfone.dk.

Med disse feeds kan vi gøre Myfonebrugerne opmærksomme på både nye og eksisterende funktioner, så de kan få en endnu bedre udnyttelse af Myfone.dk. Det kan være tips til vores profilstyret kø-tilmeldinger, Omstillingsfunktioner, Visuelle telefonsvarer, Myfone profilopsætning og meget andet... 

 

Har man behov for at finde et feed på myfone.dk, klikker man blot på sit navn i højre hjørne og dernæst på "Nyheder". Her finder man altid de seneste 10 feeds, som vi har udsendt. 

Brugerne har også mulighed for at sende feedback tilbage til os. Det kan være en god idé til en ny funktion, eller måske bare ris/ros? Derved kan alle Myfonebrugere være med til at sætte deres præg på vores udvikling af nye og værdiskabende funktioner. 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre den samlede oplevelse, som vores kunder får, da det er altafgørende for deres virksomhed. Altafgørende, fordi deres kunder behøver en nem og effektiv kundeservice, hvor de får den hjælp, som de har behov for.  

Mest Læste nyheder

Arkiv