Skype for Business fra Flexfone

af Rasmus Klemmensen15. august 2017

Ét af vores helt store mål i år har været at udvikle en unik integration til Skype for Business, fordi vores overordnet mål er at tilbyde markedets bedste kommunikationsløsning til alle størrelser og typer af virksomheder, som har et ønske om at effektivisere deres interne og eksterne kommunikation.

Vi vidste godt fra start, at det ville blive en stor udfordring at integrere med Skype for Business, bl.a. fordi ingen af vores konkurrenter har formået at gøre dét, som vi satte os for. Det er derfor med stolthed i stemmen, vi kan fortælle, at vi er kommet i mål og dermed kan lancere Danmarks bedste Skype for Business løsning, som er fuldt ud integreret med vores teleløsning - hvilket giver nogle helt nye og unikke muligheder i forhold til brugen af Skype for Business.

 

Hvorfor egentlig integrere med Skype for Business?
Rigtig mange mennesker bruger Skype i den private udgave til at kommunikere med, og det er der en god grund til. Skype er nemlig blevet et synonym med nem og billig kontakt mellem venner og familie på tværs af landegrænser, hvor opkald over telefonnettet er valgt fra og kald over internettet er valgt til. 

Mange virksomheder har også set muligheder i at bruge Skype, men Skype er primært bygget til fritidsbrug, hvor funktionalitet og sikkerhed er mindre vigtigt. Derfor er flere og flere virksomheder begyndt at implementere Skype for Business, som tilbyder flere funktioner og er mere målrettet erhvervsmarkedet. Men Skype for Business mangler stadigvæk en meget central og vigtig del for at blive den mest komplette kommunikationsløsning – nemlig telefoni!

Derfor så vi et uforløst potentiale i Skype for Business, hvor vi kunne afhjælpe alle begrænsninger og samtidig tilføre nye muligheder. Det har skabt nogle helt unikke synergier, hvor kommunikation på tværs af medarbejdere og enheder (computere, bordtelefoner og mobiltelefoner) bliver nemmere, hurtigere og endnu mere effektivt.


Skype for Business fra Flexfone
Med Skype for Business fra Flexfone er du ikke længere begrænset til Skype-til-Skype kald, da du med Flexfone kan ringe til telefonnumre i ind- og udland. 

Derudover får du en online kommunikationsplatform kaldet Myfone, som giver dig et endnu bedre overblik og endnu flere fordele, når du bruger Skype for Business i din hverdag. Du kan på Myfone.dk administrere dine kontakter, tilmelde dig en af virksomhedens køér, og du kan styre dine ringeprofiler. Du kan også omstille kald til dine kollegaer, og det kan endda gøres fra din Skype-klient, hvilket ikke har været muligt før.  

Læs mere om Skype for Business og Flexfone

 

Implementering af Skype for Business
Det har længe været en bekostelig og ressourcekrævende affære at integrere Skype for Business i en virksomhed. Omkostningerne til opstart er normalt meget høje, da det ofte kræver en større omlægning af den tekniske infrastruktur i en virksomhed. Dette tager både tid og koster ofte rigtig mange penge, hvilket har afholdt mange små og mellemstore virksomheder fra at vælge Skype for Business.

 

 

Derfor har vi gjort det meget nemmere, billigere og hurtigere at komme i gang med Skype for Business og Flexfone, uanset om det er i en lille, mellem eller stor virksomhed. Der skal ikke laves tekniske omlægninger eller installationer af dyrt serverudstyr, da vi håndterer det hele i skyen. Det betyder, at vi ofte kan få jer kørende med Skype for Business og Flexfone på bare én dag!

 

Skype er en del af Office 365
Mange virksomheder har faktisk allerede Skype for Business i deres virksomhed - uden at de måske ved det. Skype for Business er nemlig ofte en del af den Office 365 produktpakke, som findes i rigtig mange danske virksomheder.  

Integrationen mellem Flexfone og Skype for Business baserer sig på den Office 365 pakke, som mange virksomheder har i dag. Det gør løsningen både billigere i drift og nemmere at implementere.
 

Få Skype for Business fra Flexfone
Uanset om I har Skype for Business eller ej, så kom i kontakt med os i dag, og hør om jeres muligheder. Vi kan helt sikkert hjælpe jer til den mest komplette kommunikationsløsning, så lad os sammen se på jeres behov og ønsker. Kontakt os her eller ring 86 51 51 51.

Mest Læste nyheder

Arkiv