Hvornår holder du ferie?

af Rasmus Klemmensen22. juli 2016

Det kan nogen gange være lidt svært at holde overblikket over ens kolleger, når man er på arbejde…

Er Lone på ferie, eller har hun bare fri? Er Thomas syg i dag? Hvor lang tid er Margit væk på messe? osv... 

Der kan være mange forskellige årsager til, at ens kolleger ikke er på arbejde, først møder senere, eller måske går tidligere. Det er helt naturligt, at have en sygedag, en feriedag, et lægebesøg, børn der skal hentes tidligere eller afleveres senere i børnehaven…

Tilstedeværelsen af ens kolleger er typisk afgørende for de daglige arbejdsrutiner, så det er altid en fordel at vide, hvorfor Thomas ikke lige er på sin plads. Men hvordan skal man vide, hvor folk er, uden at ringe til dem?

Dette har vi nu gjort muligt med en såkaldt "Medarbejdernote". Nu kan man tilføje en note til sine kontaktoplysninger på Myfone.dk. Derved har alle Myfone-brugere en god mulighed for at informere deres kolleger om fravær, hvis man fx er på ferie, er syg eller arbejder hjemmefra.

 

 

Sådan laver du en medarbejdernote:

1. Søg efter dig selv, eller en kollega, i kontaktbogen.

2. Under medarbejderplysningerne finder du "Medarbejdernote".

3. Du kan her skrive en note på op til 200 tegn. Hvis du ønsker, at noten skal udløbe på et bestemt tidspunkt, kan du sætte en "timer" på. 

4. Tryk på "Gem", hvorefter der vil vise sig en blå klokke ud for kontakten. 

5. For at se noten, skal man blot holde musen henover den blå klokke. 

6. Som en lille ekstra funktion, kan man selv bestemme, hvornår ens note skal udløbe. Dermed forsvinder den helt automatisk, så snart man er tilbage på arbejde igen. Har man behov for at fjerne noten manuelt, trykker man blot på "Slet". 

 

 

Mest Læste nyheder

Arkiv