Husk dette - før ferien!

af Rasmus Klemmensen04. juli 2016

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og for nogen er den måske allerede begyndt.

Som regel er der en masse ting, der skal huskes, før man kan tage på en velfortjent sommerferie. De sidste opgaver på arbejdet skal gerne afsluttes, indbakken skal tømmes, aftaler skal planlægges eller rykkes til efter ferien osv…

Det er vigtigt, at man kan gå på sommerferie med ro i maven, så derfor har vi et par gode råd, som du med fordel kan følge, før du trækker stikket og drager afsted.

 

Holder jeres virksomhed - helt eller delvist - lukket i sommerferien?
Mange virksomheder er enten lukket helt, eller kører med nedsat kapacitet i en periode henover sommerferien. Dette er for mange virksomheder helt naturligt, da deres medarbejdere gerne vil have sommerferie.

Det er alfa og omega, at jeres kunder får at vide, hvordan I holder åbent henover sommerferien, så de ikke ringer forgæves, og måske får en dårlig oplevelse. Det kræver ikke alverden at informere kunderne, og man kan endda sikre, at det kun sker til de kunder, som vil i kontakt med jer!

Opdatér jeres telefoniske ”Åbningstider”
I kan ændre jeres telefoniskeÅbningstider”, så indgående kald automatisk dirigeres videre til en telefonsvarer, en anden afdeling eller noget helt tredje. Derved bliver jeres kunder håndteret på den bedst mulige måde, uden at sidde tilbage med en følelse af ikke at have modtaget den rette hjælp - selvom hjælpen har været anderledes end den, de plejer at få. 

Informér med et feriespeak
I kan ligeledes tilføje et feriespeak, så I tydeligt kan informere, hvornår I holder åbent/lukket i en given periode. Når kunderne ringer til jer, uden for jeres åbningstid, vil feriespeaket automatisk informere kunden om jeres midlertidige åbningstider, så kunden får klar besked.  

Få en professionel til det
I har også mulighed for at få en professionel til at indtale speaket for jer. Det kunne være, at I hvert år, i den samme periode, holder lukket eller har ændret jeres åbningstider, og derfor med fordel kunne optimere jeres feriespeak. Flexfone samarbejder med professionelle speakere, som kan klare opgaven for jer.

 

Går ferien til udlandet?
Er der planlagt en tur til udlandet? Måske til varmere himmelstrøg end det danske? Så er det værd at overveje en tale- og datapakke, som passer til dit feriebehov. For rejser du til udlandet er det ikke ligegyldigt, hvilket abonnement du har.

Men er det ikke lige blevet billigere at tale, sende sms´er og bruge data i EU?”

Jo, det er det. Fra d. 01.05.2016 kunne Flexfone tilbyde dig meget billigere EU-priser på tale, data og SMS/MMS.

Men hvorfor så spekulere yderligere over dit forbrug? Jo, fordi der er endnu flere penge at spare, hvis du har vores Fri tale DK/EU pakke, samt én af vores to EU-tillægspakker. De kan nemlig sikre dig data og Fri tale til en billigere pris - så du har lidt flere lommepenge til ferien.

Kontakt derfor jeres lokale Flexfone forhandler, og lad dem hjælpe jer med abonnementer og speaks - så I kan få en god og velfortjent ferie!

 

Du ønskes en rigtig god sommerferie!

 

 

  

Mest Læste nyheder

Arkiv