Fælles kontaktbog og kontaktlister på Myfone.dk

af Jesper Frølund25. juni 2019

Når man vil ringe op til en kontakt eller hurtigt skal omstille en kunde til en kollega, skal det gå stærkt og være let.

Derfor har vi gjort håndteringen af kontakter endnu bedre og mere overskuelig på Myfone.dk. Vi har nemlig lavet nogle helt nye kontaktlister - deriblandt en fælles kontaktbog - så du får et bedre overblik over, hvor dine forskellige kontakter kommer fra. Her er de kontaktlister, som du nu kan se på Myfone.dk:

Fælles kontaktbog: Her har I som noget nyt mulighed for at få en fælles kontaktliste, så alle medarbejdere i jeres virksomhed, kan se en liste med de samme eksterne kontakter.

Alle kontakter: En samlet liste, der indeholder alle dine kontakter - dvs. kollegaer, kontakter fra den fælles kontaktbog, mobilkontakter og Exchange kontakter.

Kollegaer: En liste over alle dine kollegaer.

Mobilkontakter: Viser de kontakter, du har i din telefonbog, hvis du via Myfone app’en har eksporteret dem til Myfone.dk.

Exchange kontakter: En liste over dine kontakter i Exchange, hvis du har koblet din Exchange til Myfone.dk. Hvis du endnu ikke har gjort det, kan du gøre det under Indstillinger på Myfone.dk eller ved at klikke på kontaktlisten Exchange kontakter.

Afdelinger: Mulighed for at få vist en kontaktliste med medarbejdere inddelt i de afdelinger, der er i virksomheden.Søg nemt i alle dine kontakter
Med den fælles kontaktbog og de øvrige nye kontaktlister, er søgefunktionen på Myfone.dk kun blevet endnu mere relevant. Derfor har vi udvidet søgemulighederne, så man nu kan søge på både navn, firmanavn, telefonnummer og e-mailadresse.

Se mere om mulighederne ved at håndtere jeres opkald med vores softphone Myfone.dk.

Mest Læste nyheder

Arkiv