Fælles kontaktbog i Myfone

Hvis jeres virksomhed har mange fælles kontakter, som I gerne vil dele med hinanden, kan I benytte jer af Myfones Fælles kontaktbog.

Fælles kontaktbog styres fra et sted, hvor man nemt uploader kontakter, så alle medarbejdere kan se de samme kontakter. På den måde er I sikre på, at alle medarbejdere har de samme opdaterede kontaktoplysninger.

Når Fælles kontaktbog er blevet opdateret, synkroniseres alle medarbejderens platforme automatisk med de nye kontakter eller opdaterede kontaktoplysninger, uden at medarbejderne skal gøre noget.

Kontaktens navn vises ved indgående opkald

Fordi kontakterne i Fælles kontaktbog ligger i skyen, vil alle medarbejdere, der benytter sig at Myfone-appen, få vist på deres opkaldsskærm, hvem der ringer til dem. Dette giver kunderne en bedre oplevelse, da I ved hvem, der ringer til jer, selvom I ikke har kundens kontaktoplysninger indtastet.

Det gode ved dette er, at I ikke behøver at have hundredvis af kontakter indtastet i medarbejdernes telefonbøger på mobilen. På den måde kan alle medarbejdere se, om en ekstern kontakt ringer til dem, selvom de ikke har deres kontaktoplysninger indtastet i mobilens telefonbog.

Funktionen slåes let til i Myfone-appen og understøttes af Android og iOS. Samme funktionalitet er selvfølgelig også understøttet på Myfone.dk.

Se hvordan GRAM
bruger funktionerne