Få dit privatliv balanceret med dit arbejdsliv

af Rasmus Klemmensen14. november 2017

Det kan sommetider være svært at få balanceret arbejde og privatliv, fordi der især kræves mere og mere af os på arbejdspladsen. Der er en masse mål, som man skal arbejde hen imod, og de skal naturligvis nås. 

Men mange har også et privatliv med familie og fritidsinteresser, som der også skal være plads til. Man skal være en god far/mor/kæreste/ægtefælle, og det kræver tid, overskud og engagement. Men med en travl hverdag på arbejde, som allerede kræver mange ressourcer, så er det ikke så underligt, at vi føler os presset som aldrig før. Det kan for mange være en daglig kamp at få hverdagen til at hænge sammen, og sådan bør det ikke være!

 

Har du børn, så kender du til problemstillinger såsom barnets første sygedag, skole/hjem samtaler, arrangementer i institutionen osv. Det betyder ofte, at man må blive hjemme, gå tidligere eller møde senere på arbejde - og det kan ikke altid lade sig gøre. Men det skal kunne lade sig gøre at være der for sin familie, når det er nødvendigt!
 

De rette værktøjer
Med Flexfone kan du arbejde hjemmefra - så du fx kan være hjemme hos et sygt barn og stadigvæk få lavet noget arbejde. Du kan bl.a. få en internetopkobling via din arbejdsplads, så du har lynhurtigt internet til rådighed i dit hjem. Derudover kan du med Flexfone få mobiltelefoni, så du kan foretage og modtage arbejdsrelaterede opkald, selvom du ikke sidder ved dit skrivebord.


 

Med en hjemmearbejdsplads får du også mulighed for at styre din tid bedre, fordi du får værktøjer til at være fleksibel. Det betyder, at du fx kan arbejde om aftenen eller tidligt om morgenen, hvis det passer bedre ind i din arbejdsdag. Det skaber en større fleksibilitet, og er med til at få arbejdsliv og privatliv til at hænge bedre sammen. 


 

Med en hjemmearbejdsplads og arbejdsgiverbetalt mobiltelefoni er det vigtigt, at du også kan holde fri, når du har fri. At man kan arbejde hjemmefra skal ikke være en mulighed for arbejdsgiveren til, at du kan arbejde mere, men blot være en hjælp til at skabe en mere balanceret og harmonisk dagligdag for dig - hvilket i sidste ende også gavner din arbejdsgiver. 

Med Flexfone kan du med ringeprofiler selv styre din tilgængelighed, så du ikke bliver forstyrret af kunder og kolleger, når du har fri. Ringeprofilerne kan du selv indstille, så du altid har en ringeprofil, som passer til din travle hverdag. Du kan læse mere om vores intelligente ringeprofiler her

 

 

Selvom du måske har været hjemme hele dagen, så kan du stadigvæk afslutte dagen med god samvittighed, fordi du har klaret dine arbejdsopgaver, selvom du ikke har været på arbejdspladsen, og du har samtidig været der for din familie. 

Har du lyst til at læse mere om mulighederne med Flexfone, kan du gøre det her. 

 

 

Mest Læste nyheder

Arkiv