Få det totale overblik med jeres eget Wallboard

af Jan Bønsøe04. juli 2019

Nu kan I få et nyt Wallboard, som giver en oversigt med live opkaldsstatistik over jeres indgående kald plus mange andre muligheder, der skaber overblik.

 

Skab overblikket med moduler
Wallboardet bygges op af moduler, der f.eks. viser opkaldsstatistik eller alle medarbejdere, der er tilmeldt en bestemt kø.

Det nye Wallboard kan opdeles i 1, 2 eller 3 kolonner, og der kan nemt rykkes rundt på modulerne via drag and drop. Det gør, at du kan få meget indhold med på Wallboardet, og på samme tid giver det fleksibilitet til at skræddersy det, så det passer til jeres behov.

Wallboardet har også fået et grafisk løft, så farver og tekster er nemme at se fra lang afstand. Designet er blevet optimeret, så Wallboardet tilpasser de enkelte moduler og deres indhold optimalt til alle skærmstørrelser - også på tablets og mobiltelefoner.

 

Gør Wallboardet helt unikt
Der er også kommet mulighed for at tilpasse Wallboardets layout efter jeres ønsker. Udover at brande topbjælken i Wallboardet med jeres eget logo eller farve, kan I vælge udelukkende at skrive en tekst i venstre hjørne.

Derudover har der været et stort ønske om et nat-tema til Wallboardets udseende, som derfor er blevet lanceret, så I nu selv bestemmer, om Wallboardet skal have en sort eller hvid baggrund.Fem forskellige sprog
Sidst men ikke mindst kan Wallboardet vælges på både dansk, engelsk, norsk, svensk eller tysk, hvis I f.eks. har afdelinger i udlandet.

 

Se mere om det nye Wallboard, og hvordan du kommer i gang med det

Mest Læste nyheder

Arkiv