ISDN lukker - vend det til en fordel for din forretning

  Jul 9, 2021 11:09:37 AM / af Caroline Frøstrup Pedersen

  isdn-lukker-1

  Det varer ikke længe, før stikket til den sidste ISDN-forbindelse trækkes ud. Hvis det berører din virksomhed, er du derfor sikkert på jagt efter et alternativ.

  Måske er du ærgerlig over at være tvunget til at skifte løsning. Telefoni er essentielt for de fleste virksomheder, og større ændringer kan virke ubelejligt og besværligt. Det kan være, du frygter, at det bliver en tidskrævende proces, når du og dine kolleger skal sætte jer ind i et nyt system.

  Spar oceaner af tid ved at skifte til en moderne løsning

  Fortvivl ikke. Vi kan nemlig garantere dig, at den tid, du bruger på at skifte løsning, kommer mangedobbelt igen i den anden ende. I vil hurtigt finde ud af, at I kan spare oceaner af tid i dagligdagen med en moderne og ikke mindst fleksibel telefonløsning fra Flexfone

   

  Skift din ISDN telefoniløsning ud med et moderne telefonsystem


  Slut med et begrænset antal talekanaler

  En af de største ulemper ved ISDN er, at I er begrænsede af det antal talekanaler, I har købt (fx ISDN2 eller ISDN30). Selv når I har omstillet et opkald, vil det stadigvæk optage en af jeres kanaler. Vi tilbyder et ubegrænset antal talekanaler.


  Telefoni, der virker, uanset hvor du er

  Når I skifter fra ISDN til Myfone fra Flexfone, vil jeres telefoni virke, uanset hvor I befinder jer; på kontoret, hjemmekontoret eller på farten. Du kan altid se, hvilken status dine kolleger har, så det er slut med omstilling i blinde.

  Desuden har hver enkelt medarbejder mulighed for at lave personlige profiler, der giver fuld kontrol over opkald. Man kan også melde sig på virksomhedens telefonkøer, se opkaldsstatistik og meget, meget andet, som letter arbejdsgange og giver glade medarbejdere og kunder.

   

  Denne infografik viser hvordan man kan samle alle sine numre hos Flexfone, og intelligent styrer hvornår man kan ringe til dem. ISDN understøtter ikke denne funktionalitet.


  Brugervenlighed letter implementeringen af en ny løsning 

  Det kan ofte være til gene, når en masse medarbejdere skal lære en ny løsning at kende. Hos Flexfone har vi, tør vi godt sige, branchens mest brugervenlige løsning. Du og dine kolleger vil opleve, at løsningen er intuitiv og nem at bruge, og I vil lynhurtigt være klædt på til at få glæde af de mange funktioner, I får med Myfone.


  Moderne + fleksibel telefoni = forretningsmæssig værdi

  Ved at vælge en moderne og fleksibel løsning har I chancen for at vende lukningen af ISDN til en alletiders mulighed med stor forretningsmæssig værdi. 

  I bund og grund kan du sagtens vælge at benytte Flexfones løsning, som du benytter din nuværende, med bordtelefoner og omstilling. Men du kan også vælge at åbne døren til det nye årtusind og benytte hele pakken med integration til browser, mobil og Microsoft Teams. 

  På listen herunder kan du se nogle af de største forskelle på funktionalitet for henholdsvis ISDN og Myfone:

    ISDN Myfone fra Flexfone
  Opkald med fastnettelefon
  Omstilling 
  Integration til mobiltelefon
  Indbygget softphone
  Integration til Microsoft Teams
  Online opdateringer
  Skalerbar løsning
  Ubegrænsede talekanaler

   

  Lad os hjælpe dig med jeres fremtidige telefoni

  Få et uforpligtende tilbud